Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV meiden springen in de prijzen

Geplaatst op: 13 juni 2016

Afgelopen zaterdag organiseerde de KNGU in samenwerken met DOS Kampen de individuele springwedstrijden van Oost Nederland. Tijdens deze wedstrijden kunnen de turnsters op verschillende onderdelen mee doen. De jeugd turnsters van EGSV deden mee op het onderdeel Minitramp en Minitramp Springtoestel. 

In elke categorie bestond het deelnemersveld wel uit 70 turnsters. Om dan bij de eerste 3 te eindigen moet je heel goed zijn.  Afgelopen zaterdag wisten 3 turnsters van EGSV dit doel te behalen en mochten ze het podium betreden. Pascalle Veenhof, nog maar 7 jaar, wist op het onderdeel Minitramp 2e te worden en mocht een zilveren medaille in ontvangst nemen.  Loïs Lassche wist ook 3 mooie sprongen te turnen op de minitramp en mocht eveneens als Pascalle het zilver ophalen. Op het onderdeel minitramp- springtoestel wist Lindy van Dijk de beste van haar categorie te zijn en mocht zij het goud in ontvangst nemen.
2 weken terug waren de springwedstrijden voor de Junioren. Hier wist Laureen Schurink brons te pakken op het onderdeel Airtumbling.
Dit was voor de turnsters van EGSV de laatste officiële wedstrijd van dit seizoen. Zaterdag a.s. sluit EGSV het seizoen af met de clubkampioenschappen in de Overtoom. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd om alle gymnasten te komen bewonderen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500