Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goud voor Isa Koobs

Geplaatst op: 13 juni 2016

Isa Koobs van zwemclub DEK won zaterdag goud op de Overijsselse Minioren Finale. Er werd gezwommen in het Twentebad in Hengelo. In deze wedstrijd kwamen voor DEK aan de start: Robin van den Berg, Anouk Bosman, Myrthe Bosman, Maritha de Jager en Isa Koobs.

Ze hebben het uitstekend gedaan. In de 18 nummers waarin zij uitkwamen zijn 12 PR’s gehaald (en zes maal bijna). Robin van den Berg haalde een clubrecord op de 100 meter schoolslag.  Isa Koobs haalde clubrecord op de 100 wisselslag, met een tijd (1.48.62) die ook nog eens goed was voor een gouden medaille!  En op de 50 mtr. vlinderslag pakte ze ook nog een bronzen medaille.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com

Het seizoen is bijna ten einde: op 25 juni zwemmen we nog in  ‘t Harde en op 2 juli staat de Vechtrace in Hardenberg op het programma.  Van 4 -7 juli kan iedereen mee doen met de zwemvierdaagse!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500