Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jacco Kolk wint Fiësta in Sportclub-verloting

Geplaatst op: 14 juni 2016

Na zes reguliere trekkingen, waarbij per keer tien mooie prijzen te winnen waren. Werd afgelopen zaterdag op de familiedag van Sportclub Genemuiden, de winnaar bekend gemaakt van de hoofdprijs.

Onder grote belangstelling mocht voorzitter Berend van Lente de verzegelde enveloppe open maken met daarin het winnende lot. Het was uiteindelijk lotnummer 132 die aanspraak mocht maken op de hoofdprijs, een Ford Fiësta. De winnaar Jacco Kolk, was hierbij niet aanwezig maar mocht afgelopen maandag alsnog de sleutels van deze auto in ontvangst nemen. Namens Vakgarage Naberman, kreeg hij uit handen van Gerben Boerman de autosleutel overhandigd.

Sportclub Genemuiden bedankt de loten verkopers, organisatie en sponsoren welke deze verloting mogelijk hebben gemaakt. De opbrengst zal in zijn geheel ten goede komen aan veld vijf, dat binnenkort in zijn geheel vervangen gaat worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500