Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volop actie in de Woody Passage

Geplaatst op: 14 juni 2016

Voor een mooi vaderdagcadeau moet je aanstaand weekend bij de Woodypassage zijn. De winkeliers hebben alles in huis om vader te verrassen: van een boormachine tot een leuke fietsaccessoire of een mooi boeket. Kortom er is voor iedere vader wel een passend cadeau te vinden.

Donderdag 16 juni, vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni kunt u meedoen met een kassabonnenactie. Vul uw naam en telefoonnummer in en maak kans op 1 van de zes vaderdag cadeaupakketten. Zaterdagmiddag om 15.00 worden de prijswinnaars bekend gemaakt zodat de vaders zaterdag nog worden verrast met hun prijs.

Deze week ook mooie acties bij de Woody Passage: de Hubo begint met de actie ‘Handjes plakken, klusuurtjes pakken’: elke besteding van 15 euro levert een handje op. Bij twaalf gespaarde handjes komt een Hubo-vakman een uur lang klusjes uitvoeren. De actie duurt tot 21 augustus.

Bij Bosch Bloemen zijn er deze week volop mooie boeketten, staafboeketten en ingepakte bloemen te koop voor alle geslaagden.

Ook staat er 16, 17 en 18 juni een grabbelton in de Hubo en bij besteding vanaf € 15,00 mag je grabbelen en win je een leuke prijs. Ook zitten hier enkele bloemenbonnen in van Bosch Bloemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500