Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bieb geeft demonstratie bij Albert Heijn

Geplaatst op: 16 juni 2016

De Albert Heijn is een actie met spaarkaartjes gestart rondom dinosauriërs. De populaire Freek Vonk is verbonden aan deze actie. Bijzonder is dat de spaarkaartjes zijn voorzien van Augmented Reality. Aanleiding van deze spaarkaartjes is de aankoop van het Naturalis van een skelet van de T-rex. Bibliotheek Zwartewaterland is vrijdag 24 juni tussen 15.00 en 17.00 uur in de Albert Heijn Bart Knap in Genemuiden.

Medewerkers van de Bibliotheek Zwartewaterland geven regelmatig lessen en workshops rondom het fenomeen Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR). Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen AR en VR? En is het alleen een leuk ‘speeltje’ of zijn er mooie toepassingen van AR en VR? Tijdens de demonstratie van de Bibliotheek Zwartewaterland in Albert Heijn Bart Knap kan het publiek (jong en oud) spelenderwijs op ontdekking gaan in de AR en VR omgeving.

De spaaractie bestaat uit een gratis app en 160 kaartjes met feiten en weetjes – waarvan 20 met augmented en virtual reality. De Dino’s spaaractie loopt nog tot 3 juli 2016. Bij de Albert Heijn Bart Knap zijn ook verzamelalbums en virtual reality brillen te koop.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500