Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vanavond Sportcafé in De Kaaihof

Geplaatst op: 16 juni 2016

Even het EK het EK laten en luisteren naar mooie sportverhalen. Dat kan vanavond in De Kaaihof waar het Genemuiden Actueel Sportcafé wordt gehouden. Gert Jan van den Berg interviewt vanavond 20.00 uur voormalig international en EK-ganger Kees Kist. Ook de nieuwe Sportclub-aankopen Wouter van der Molen en Dirk Muis vertellen hun verhaal.

Gijs van Dalfsen komt vertellen over de geschiedenis van Ruutvoorn en het grastoernooi op de Greente, Gerrit Riezebos komt aan het woord over het in Genemuiden kleine waterpolo en Eric Eenkhoorn vertelt over het succesverhaal van Dartsclub Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500