Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vallen op de skeelerbaan is als vallen op ijs

Geplaatst op: 17 juni 2016

Wim van Lente was vrijwilliger projectleider.

Wethouder Dick Visserman ‘opende’ vanavond de vernieuwde skeelerbaan. Die heeft een nieuwe toplaag gekregen. “Vallen levert bijna geen pijn meer op….je glijdt net als op ijs door”, overdreef voorzitter Jan Last van De Eendracht een beetje. Met de opening van de skeelerbaan is ook de nieuwe parkeerplaats aan de Koppel officieel open.

Visserman schoot een wedstrijdje van de Eendracht-jeugd van start. Daarvoor had hij eerst mooie woorden over voor de ijsclub. “Dit is burgerparticipatie ten top. De zelfwerkzaamheid is enorm. Wat is hier veel vergaderd en hard gewerkt”, aldus Visserman, want de ijsclub was nauw betrokken bij alle werkzaamheden. Wim van Lente was bijvoorbeeld als vrijwilliger projectleider. Visserman noemde hem dan ook bij naam.

Ook Jan Last had mooie woorden over voor Van Lente. “Zonder jou was dit nooit gerealiseerd. En dan in dit tempo”, aldus Last. Visserman meldden nog dat hij hoopt dat hij als buurtbewoner weer regelmatig de geluiden van de skeelerbaan mag horen. “Wat mij betreft komende winter een week of zes…”, aldus Last.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500