Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste prijzen voor Kanis en Busweiler

Geplaatst op: 19 juni 2016

Afgelopen weekend werd er in Staphorst een spring- en dressuurwedstrijd voor pony’s georganiseerd. Hier waren leden van de Zwartewaterruiters erg succesvol. Eerste prijzen waren er voor Lisanne Kanis en Noa Busweiler.

Lisanne Kanis en haar pony Elavsca kwamen voor de laatste keer uit in de klasse M1 categorie C/D/E. De combinatie reed twee mooie proeven en kreeg van de jury 205 en 196 punten. Met dit resultaat wonnen Lisanne en Elavsca twee maal de eerste prijs. Ook waren zij de beste combinatie van de klasse M en kregen hiervoor een mooie statiedeken van de Rabobank. Lisanne Kanis en Elavsca zullen hun volgende wedstrijd in de hogere klasse M2 van start gaan.  Mirthe Bakker kwam met Sultan aan start in de klasse M1 categorie C/D/E. De combinatie reed met een goede proef naar een mooie score van 202 punten. Hiermee behaalden zij de tweede prijs. Mirthe reed met Larapinta een mooie proef in de klasse L1 categorie D/E. Met 194,5 punt nam zij de derde prijs mee naar huis.

Springamazone Noa Busweiler zette het succes van vorige week voort met haar pony Pepperboy. De combinatie sprong in het tweede parcours van de klasse B categorie D/E een snel parcours in een tijd van 41,25 seconden. Met dit resultaat liet Noa de concurrentie achter haar en schreef de eerste prijs op haar naam. Anne-jet Harms kwam met Buddha to Buddha aan start in de klasse B categorie D/E. De combinatie sprong twee foutloze rondes en won de vijfde en de tweede prijs.

Roos Beens is vorig weekend met haar pony Calinka afgereisd naar Dalerveen. De combinatie kwam aan start in de hoge klasse Z en behaalde hier een mooie vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500