Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP bezorgd over verkeer op de Kaai

Geplaatst op: 20 juni 2016

De SGP Zwartewaterland maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid van zowel de Oosterkaai als de Westerkaai. Op beide wegen is het druk en rijden automobilisten volgens de SGP regelmatig ge snel. “De verkeersveiligheid is er vaak ver te zoeken. Het levert een onrustig beeld op voor het centrum van Genemuiden en  belangrijker nog: verkeersonveilige situaties. Diverse verontruste burgers hebben zich gemeld bij de fractie met vragen c.q. klachten over deze situatie”, aldus de SGP.

De fractie van de SGP heeft hierover vragen gesteld aan het College van B&W. De ingezette renovaties in Genemuiden zullen worden vervolgd met een verdere renovatie van het centrum van Genemuiden. Onder andere door de renovatie van de zogenoemde Kop van de Haven. De SGP stelt voor om, gelijk met deze renovaties, ook de verkeersveiligheid in dit gebied te verbeteren.

De SGP wil er bij het College op aandringen om na te denken over preventieve maatregelen die kosten, overlast en het belangrijkste: ongevallen in de nabije toekomst zoveel mogelijk kunnen voorkomen.  Gezien de werkzaamheden die op de planning staan vindt de SGP het gemiste kans als hier niet tegelijkertijd wat aan gedaan zou kunnen worden.

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “SGP bezorgd over verkeer op de Kaai

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500