Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open Huis in de Buitenhof

Geplaatst op: 21 juni 2016

De Kaaihof houdt aanstaande vrijdag 24 juni tussen 17.00 en 21.00 uur Open Huis in de Buitenhof. In deze romantische hof met authentieke hooischuur waan je je meteen in Franse sferen. Een prachtige decor voor een rustieke buitenbruiloft. Dus heb je voor volgend jaar trouwplannen of ben je gewoon nieuwsgierig? Breng dan vrijdag een bezoekje aan de Buitenhof. Je maakt dan meteen kans op een compleet verzorgde lunch voor 2 personen. Wie tijdens het Open Huis een leuke selfie in de Buitenhof maakt en deze plaatst op de facebook pagina van de Kaaihof, dingt mee naar deze prijs. Onder alle deelnemers wordt dit weekend een winnaar getrokken.

Tijdens het Open Huis is het tevens mogelijk om een kijkje te nemen in de sfeervolle feestzalen van de Kaaihof; de huiselijke ingerichte Havenkamer en de stijlvolle Hofzaal.

De Kaaihof, Drostenhofstraat 2, Genemuiden, tel. 038-3854533.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500