Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Nieuwe’ bus voor Dorcas

Geplaatst op: 23 juni 2016

Dorcas heeft een nieuwe bus. “Na 1,5 jaar rondrijden met een Dorcas-aanhanger, was de tijd rijp voor een heuse Dorcas bestelbus!  Het is een ouwetje, maar we zijn er maar wat blij mee. Wat een aanwinst voor onze bezorg- en ophaaldienst”, zegt Marja Vermaning van Dorcas Genemuiden.

De bus is nodig voor de transporten tussen de winkel en de consumenten in de wijde omtrek. “Onze omzetcijfers van het eerste half jaar liegen er dan ook niet om: ruim €  100.000,- staat er tot nu toe op de teller. Het is echt waar, geen typefout, er staat geen nulletje teveel!  Na aftrek van de onkosten en uiteraard de BTW gaat het geld naar “ons” project in Albanië. Het vervult ons met dankbaarheid. Dank aan alle gevers, kopers en onze onmisbare vrijwilligers.”

Vanaf 21 september wil Dorcas ook op woensdag open. Vrijwilligers voor diverse dagdelen en voor zaterdagmiddag zijn van harte welkom.  Belangstelling? Vul een formulier in, verkrijgbaar  in de winkel op de Schering 25 in Genemuiden. Of mail naar bestuurdorcaswinkelgenemuiden@gmail.co

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500