Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel extra activiteiten rond zomerbraderie

Geplaatst op: 23 juni 2016

De zomerbraderie in Genemuiden heeft een flinke impuls gekregen. Dat betekent dat er op woensdag 6 juli veel marktkramen en aanvullend amusement zijn. Ook is er een standwerkersconcours en een kinderkleedjesmarkt. Jonge marktkooplui kunnen zich alvast aanmelden voor dat laatste evenement.

De braderie trof het de laatste jaren niet met het weer. Of het regende of de mussen vielen spreekwoordelijk van het dak. De organiserende Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) en organisatiebureau Apeldoorn2000 kunnen het weer niet beïnvloeden, maar buiten dat geven ze de zomerbraderie een flinke impuls.

Met het standwerkersconcours brengt de organisatie veel leven in de brouwerij. Hoeveel standwerkers er komen en welke producten ze aanprijzen, is komende week bekend. Zeker is in ieder geval dat burgemeester Bilder en oud-ondernemers Henk Last en Bea Sollie de jury vormen. Amusement is er onder meer van een countrydansgroep uit Ankum en Wout Bekendam en Jan Last. Dat Genemuider duo treedt op bij Zin. Ook verderop in het centrum zijn er uiteraard gezellige terrassen.

Kinderen kunnen meedoen aan hobby- en gymactiviteiten (georganiseerd door Kinderdagcentrum De Kwaekerties) en zich uitleven in de draaimolen of bij de grijpkraantjes. Wie een extra zakcentje wil verdienen, kan voor ’t Olde Staduus spullen verkopen. Op de dag zelf kunnen kinderen hun kleedje neerleggen, maar wie verzekerd wil zijn van een plekje kan even mailen naar info@winkeleningenemuiden.nl

Een braderie is niet compleet zonder een mooi marktaanbod. En dat belooft ook veel. Apeldoorn2000 heeft onder meer aanbieders van klompen, kunststof kozijnen, fruit, Chinese thee, stroopwafels, popcorn, mineralen en gesteenten en veel andere producten mogen inschrijven. En daarnaast komt de Genemuider middenstand natuurlijk ook met mooie acties en aanbiedingen.

De zomerbraderie in het centrum van Genemuiden is van 14.00 tot 21.00 uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500