Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

NPV Genemuiden wint eerste prijs

Geplaatst op: 24 juni 2016

De Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV) is betrokken bij het landelijke programma ‘vrijwillig dichtbij’ waarin 13 vrijwilligersorganisaties de krachten bundelen. Lokale NPV –  Vrijwillige ThuisHulp (VTH) afdelingen hebben een plan gepresenteerd waar ze de komende jaren mee aan de slag gaan. De NPV VTH – afd. Genemuiden heeft hiermee de 1ste prijs gewonnen.

NPV VTH – afd. Genemuiden gaat gastlessen geven op de basisscholen over het vrijwilligerswerk en de leerlingen worden op pad gestuurd met een opdracht. Op die manier maken ze kennis met vrijwilligerswerk.

De VTH van de NPV afdeling Genemuiden doet al jaren vrijwilligerswerk voor de bewoners van Genemuiden. Ze werken met 25 vrijwilligers die voor diverse werkzaamheden inzetbaar zijn. Voor informatie en/of hulpaanvragen kunt u de VTH bereiken van 13.00 tot 14.00 uur op telefoonnummer 06 – 46574253 of e-mailen naar npvthuishulp@genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500