Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mooi weekeinde voor Juust

Geplaatst op: 25 juni 2016

Juust in de Sluus

De mannen van Juust hebben een mooi weekeinde achter de rug. Vrijdagavond speelden ze op het Zunnewende festival in Hellendoorn. Dat is het grootste dialectfestival van Nederland met achttienhonderd bezoekers. Juust nam een bus met 35 Genemuidenaren mee en speelde een mooie set in Hellendoorn. “Bijzondere sfeer daar. Met bootjes word je langs verhalenvertellers en podia geleid. En het weer was geweldig”, zegt bandlid Harry van Rees.

Dat was een dag later op het Watermuze Festival in Zwartsluis beslist niet het geval. Op het festival van organisatoren Ivo Eenkhoorn en Ewout Kroes regende het onophoudelijk, waardoor het festival bij het Botterhuus minder publiek trok dan gehoopt. Desondanks bracht Juust rond 18.30 uur behoorlijk wat leven onder de bezoekers.

En ondertussen loopt de crowdfundactie zo goed dat de gewenste geluidsinstallatie binnen handbereik ligt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500