Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub start seizoen met winst

Geplaatst op: 25 juni 2016

Rik van Dalfsen treft doel voor Genemuiden

Het ‘nieuwe’ Sportclub Genemuiden is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een 2-1 zege op topklasser ONS Sneek. Nieuweling Omar Kavak en de jongeling Rik van Dalfsen zorgden voor de treffers.

Bij Genemuiden speelden Dirk Muis en Kavak in de basis, Wouter van der Molen startte op de bank en Danny Menting was ziek. Op de bank zaten ook jeugdspelers als Soer en Zeegers. In de eerste helft kon Kavak al laten zien dat hij een makkelijk scorende spits is. Hij werd in stelling gebracht door een slechte terugspeelbal van een verdediger van ONS. Met een harde schuiver maakte Kavak zijn eerste treffer in dienst van Genemuiden.

Na rust wisselde Genemuiden vijf keer. ONS kwam via een strafschop op gelijke hoogte, maar invaller Rik van Dalfsen wist Genemuiden weer op voorsprong te zetten. Daar bleef het bij.

De voorbereiding gaat verder met een week trainen, waar zaterdag HHC op bezoek komt in Genemuiden. Drie dagen later wacht PEC Zwolle. Na de vakantie speelt Genemuiden nog tegen Eemdijk (uit), de beloften van Vitesse en KHC.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Sportclub start seizoen met winst

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500