Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dertien DEK-medailles in ’t Harde

Geplaatst op: 26 juni 2016

DEK zwom de Midzomer Medaillewedstrijd in ’t Harde. Een bijzondere wedstrijd: in het buitenbad, in de avonduren. Voor DEK deden 22 zwemmers mee die gezamenlijk goed waren voor 13 medailles: 4 maal goud (Robin van den Berg en Isa Koobs beiden tweemaal), 8 maal zilver (Anouk Bosman, Herniek van Dalfsen(2x) , Edwin Kanis, Marianne Naberman (3x) en Sophie van Someren. Edwin Kanis verdiende ook nog een bronzen medaille.  Ondanks het frisse water en het late tijdstip zijn er 14 PR’s gezwommen: een heel knappe prestatie.

Volgende week (2 juli) staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma: de Vechtrace in Hardenberg.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500