Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Johan Klooster stept naar NK-titel

Geplaatst op: 26 juni 2016

In Heerde werd zaterdag het Nederlands kampioenschap stepsprint verreden, een sprinttoernooi over drie afstanden. Johan Klooster wist de eer van het organiserende Stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk hoog te houden door het goud te grijpen bij de cadetten, de 13- tot 15-jarigen. De jury had weinig rekenwerk nodig voor deze leeftijdsklasse want Johan wist alle afstanden te winnen. Zowel op de 200 meter  als op de dubbele afstand (die twee keer werd gereden) was hij veruit de snelste. Teamgenoot Diana van der Weerd deed het bij de masters eveneens goed, waar zij als tweede eindigde.

Verrassend kwam ook gelegenheidsrijder Wilco Klooster voor de dag. De oudere broer van Johan eindigde boven ieders verwachting op de derde plaats bij de heren en pakte als snelste junior de titel in deze categorie. Oud-teamlid Eric van der Meide werd derde bij de masters.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500