Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grasvolleybal krijgt mogelijk vervolg

Geplaatst op: 27 juni 2016

De 65-jarige volleybalvereniging Ruutvoorn kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumvolleybalfestijn op de grasveldjes bij de Greentevijver. Zo’n 110 volleyballers verdeeld over 20 teams waren aanwezig. Op zes velden werd naar hartenlust gestreden in recreatie- en prestatiepoules. Er kon ingeschreven worden met teams van 4 of 6 personen. Op een gezellig terras met een heuse beachbar was het goed toeven aan de Greentevijver.

Uiteindelijk waren ‘Masters of een poar neemn’ en ‘Het beste beensje voor’ de sterksten in de prestatiepoules. In de recreatiepoules waren het de teams van ‘Werkis’ en ‘Merelnestjes 2’  die met de overwinningstaart naar huis of naar hun buurt gingen.

Het toernooi kende een waterig einde. De toernooigangers lieten zich echter door zo’n regenbuitje niet uit het volleybalveld slaan. De organiserende volleybalvereniging Ruutvoorn gaat komende tijd bekijken of dit gezellige en succesvolle volleybalspektakel volgend jaar een vervolg zal krijgen.

De uitslagen zijn:

Eindstanden grastoernooi

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500