Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

40 vierkante meter dak verbrand bij Rinos

Geplaatst op: 27 juni 2016

Foto's: Joke Veldman

Een afzuiginstallatie bij fabrikant Rinos aan de Klaas Fuitestraat zorgde ervoor dat daar maandagmorgen korte tijd een brand woedde, waarbij hevige rookontwikkeling ontstond. De brand breidde zich vrij snel uit naar het dak. Volgens woordvoerder Aleid Kanis van Veiligheidsregio IJsselland is daarbij 40 m2  dak in vlammen opgegaan.

De activatie van de sprinklerinstallatie zorgde ervoor dat de brand binnen vrij snel onder controle was, waardoor de brandweer zich meteen kon focussen op de brand op het dak. Er is geen asbest vrijgekomen.

Personeel van het bedrijf werd opgevangen in een hal aan de overkant van de straat. Marco Bloemhof maakte een video van de aankomst van de brandweer.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500