Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwemvierdaagse maandag van start

Geplaatst op: 28 juni 2016

Zwemvereniging “De Eerste Kolk” houdt van 4 t/m 7 juli in samenwerking met zwembad Bestevaer de Nationale Zwem4daagse. Zwemmers t/m 8 jaar kunnen vanaf 18:00 uur hun afstanden afleggen. Vanaf 18:30 uur zijn deelnemers van alle leeftijden welkom.

Van 20:30 – 21:00 uur is het alleen nog de beurt aan zwemmers van 16 jaar en ouder. Volwassen deelnemers kunnen ook in de ochtend uren in het zwembad terecht. Inschrijven kan op vrijdag 1 juli van 18:30-20:00 uur (kosten 5 euro) en op maandag 4 juli vanaf 18:00 (t/m 8 jaar) en vanaf 18:30 uur (alle leeftijden). De kosten zijn dan € 6,-.

Als herinnering aan de geleverde prestatie, ontvangen alle deelnemers een mooie medaille. Tevens biedt  hoofdsponsor Disney een bioscoopvoucher van de film ‘Finding Dory’ aan. Esso Naberman trakteert de deelnemers donderdagavond op een smakelijke verrassing. Voor de lekkere trek is natuurlijk weer de Smul/snoepkraam, de Pannenkoeken kraam en de Hotdog/gehaktballenkraam aanwezig.

 

Maandag 4 juli:

Opening verzorgt door Ballon kunstenaar Patrick, Europees kampioen 2008.

Kleurwedstrijd (kleurplaat kan t/m donderdag 19:00 uur ingeleverd worden).

Dinsdag 5 juli:

Stormbanen en wedstrijd spijkerbroek hangen.

Woensdag 6 juli:

Lotenbord met mooie prijzen, stormbanen en het vervolg wedstrijd spijkerbroekhangen.

Donderdag 7 juli:

NIEUWE ACTIVITEIT: Muntjes ‘duiken’. Het startsein hiervoor is om 18:30 uur voor de zwemmertjes in de leeftijd t/m 8 jaar. Iets later in de avond is het de beurt aan oudere zwem4daagse deelnemers.

Verder is er het lotenbord, de prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd/ spijkerbroekhangen.

En natuurlijk niet te vergeten het afhalen van de welverdiende medaille en bioscoopvoucher.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500