Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Saled verlicht Genemuiden

Geplaatst op: 29 juni 2016

Saled verlicht steeds meer bedrijven in Genemuiden. Letterlijk en figuurlijk. “Met onze led-verlichting zorgen wij dat bedrijven beter licht hebben en tegelijkertijd verlichten ze de kosten van de energierekening”, zegt Stef de Graaf van het bedrijf uit Spakenburg.

Ongemerkt is Saled al jarenlang actief in Genemuiden en omstreken. Het bedrijf leverde de straatverlichting in Zwartewaterland en onder meer Zwolle. Ook staat sinds dit seizoen het LED-scorebord op Sportpark de Wetering. En daarnaast vinden steeds meer bedrijven de weg naar Saled. “Naast openbare verlichting verzorgen we led-verlichting in de utiliteitsbouw. Onze kracht is dat we een totaaladvies geven. Wij leveren niet alleen de verlichting en vertrekken dan weer, maar zorgen ook dat het licht beter functioneert.”

Volgens De Graaf laten veel bedrijven flinke besparingen liggen. Ze vervangen voortdurend de verlichting die sinds de bouw in een pand zit. “Terwijl de situatie vermoedelijk helemaal is veranderd. Daardoor is het lichtbeeld niet zo goed als mogelijk is”, aldus De Graaf, die onlangs een project bij Timzo afrondde. Een mooi voorbeeld. “Bij Timzo hingen twaalf lampen die per stuk 425 Watt verbruikten. Die hebben we vervangen door negen lampen van 165 Watt. Dat levert op termijn enorme besparingen op en ondertussen is het licht nog flink verbeterd ook.”

Saled vindt dat totaalbeeld belangrijk. “Veel bedrijven zijn bezig met duurzaamheid en energiebesparing. Ze weten alleen niet met welke partij ze in zee moeten gaan. Er zijn veel aanbieders. En laten we wel zijn: ze kunnen allemaal led-verlichting leveren. Wij onderscheiden ons met goed advies en hoge kwaliteit. Eerst inventariseren wij de situatie, dan kijken we hoe we die kunnen verbeteren en vervolgens vertrekken we pas als een klant tevreden is.”

Volgens De Graaf maakt de grootte van een bedrijfspand niet uit. Saled werkt voor grote bedrijven, maar gaat ook aan de slag in kantoren met vijftig branduren per week. “Zelfs dan verdien je de investering in drie jaar terug. En wij geven vijf jaar fabrieksgarantie. Het risico is kortom klein en je bespaart aanzienlijk op de maandelijkse vaste lasten.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500