Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoeve en Van Middelkoop in concert

Geplaatst op: 1 juli 2016

Op zaterdag 16 juli 2016 geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve een Zomerconcert in de Grote Kerk in Hasselt. Zij spelen vrolijke muziek afkomstig uit allerlei landen. Het programma is toegankelijk voor jong en oud.

Noortje en Harm vormen al jaren een muzikaal duo met panfluit, orgel en piano. Ze geven jaarlijks een serie zomerconcerten door ons land en maakten verscheidene keren een concerttournee door heel Canada. Ook hebben zij samen vier cd’s opgenomen, waaronder hun laatste cd “Festivo”.

In de sfeervolle Stephanuskerk nemen Noortje en Harm het publiek mee in zomerse klanken op panfluiten en orgel. U kunt luisteren naar bekende hymns, klassieke werken en muziek van Hongarije, Italië, Frankrijk en Rusland. Verder spelen Noortje en Harm eigen composities en populaire muziek, zoals Conquest of Paradise in een uitvoering met contrabaspanfluit.

Voorafgaand aan het concert geeft Noortje om 19.30 uur een mini workshop “Playing Pipes”, waarbij bezoekers van het concert zélf kunnen proberen een panfluit pijp aan te blazen. Vanaf 4 jaar kan men meedoen, maar vol is vol.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal (Markt 1). De toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is ook een cd tafel aanwezig.

Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl & www.harmhoeve.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500