Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Steppers naar Australië

Geplaatst op: 3 juli 2016

Roel van der Velde en Hermien Koers van Stepvereniging Australië reizen komende week naar Australië voor het WK Steppen. Beide hopen aan alle onderdelen, die gedurende drie dagen plaatsvinden, deel te nemen.

Donderdag 7 juli zal in het teken staan van de sprint. Beide zijn sterk op dit onderdeel waar Hermien al meerdere nationale en internationale titels mee gewonnen heeft.

Ook met de estafette heeft ze zich meerdere malen bewezen. Net voor de estafetterace zal op 9 juli kenbaar worden wie van de Nederlandse dames het estafetteteam zullen vormen en of Koers er bij zit. Voor beide zal diezelfde dag het criterium zijn met als afsluiter op zondag 10 juli de marathon.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500