Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste zomertocht Vijf Gebroeders

Geplaatst op: 4 juli 2016

De Vijf Gebroeders vaart komende woensdag 6 juli de eerste zomeravondtocht. Belangstellenden kunnen meevaren richting het Zwarte Meer. Daar varen ze onder meer langs het Vogeleiland en zien ze de nieuwe eilandjes waaraan Natuurmonumenten werkt. Met een beetje geluk zien opvarenden ook een fraaie zonsondergang.

De boot vertrekt woensdagavond om 18.30 uur uit de binnenhaven van Genemuiden. Het honderd jaar oude turfschip keert ergens tussen 21.30 en 22.00 terug in de thuishaven. Meevaren kost 12,50 euro p.p. inclusief koffie of thee. Aanmelden kan via info@vareningenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500