Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koffiehuis van het ‘Leger’ gaat open

Geplaatst op: 4 juli 2016

Leger des Heils inloophuis ’t Kruispunt in Genemuiden opent woensdag inderdaad al haar deuren “Het team in Genemuiden maakt het onmogelijke waar. Een ware metamorfose heeft plaatsgevonden in het pand aan de Kruisstraat 11”, zegt Aart Fikse.

De opening zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse braderie in Genemuiden. Het doel van het inloophuis is om een plek te zijn waar iedereen welkom is en gelijk wordt behandeld en gehoord en gezien wordt. Een en ander onder het genot van gratis koffie en thee.

Jong en oud heeft zich ingezet. Veel bedrijven in Genemuiden hebben gratis spullen geleverd, waaronder vloeren en verf. Na de opening zijn de tijden als volgt; dinsdag van 10-16 uur, woensdag van 10-13 uur, donderdag 10-16 uur en vrijdag van 10-13 uur. Jenny Westerhuis van het Leger des Heils in Kampen is de coördinator.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500