Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sluziger terras bij de top

Geplaatst op: 4 juli 2016

Het terras van De Albatros is maandagmiddag tot 44e beste terras van Nederland verkozen. Dat is bepaald door vakorganisatie Misset Horeca. “We zijn trots en enorm blij met deze positie”, zegt Emiel Visscher, die erop wijst dat het terras in het centrum van Zwartsluis de nummer twee van Overijssel is. De Zwolse terrassen staan bijvoorbeeld maar ternauwernood in de top 100.

De Albatros deed in 2010 ook een keer mee met de verkiezing en eindigde toen als nummer 39. “Ondertussen zijn de eisen flink verscherpt en is de vakjury steeds serieuzer geworden. Wij vonden het al mooi dat we in de top 100 stonden en dit is natuurlijk helemaal geweldig. In het linkerrijtje…”, aldus Visscher.

Hij moet de afgelopen maanden een mystery guest over de vloer hebben gehad. Die is in ieder geval niet opgemerkt. “Zo’n jurylid test je uit met kritiek en let op alles. Van de locatie tot hoe snel een bestelling op tafel staat. Maar wij weten niet wie het was. Een juryrapport met verbeterpunten krijgen we binnenkort nog. Ik ben er benieuwd naar. Je leert altijd wat.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500