Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe locatie JF Service en Techniek

Geplaatst op: 5 juli 2016

“We hebben weer ruimte in huis…”, lachen Jan en Wilke Feenstra, die met hun bedrijf JF Service en Techniek zijn verhuisd naar de Grote Kranerweerd 57. Een nieuwe stap voor het ondernemersechtpaar dat service en techniek combineren met stofferingen.

Jan Feenstra begon een jaar of acht geleden voor zichzelf. “Net voor de crisis…”, glimlacht Jan, die veel in het westen van het land werkt. “Onder meer voor Hebo voer ik scheepsreparaties uit. Vaak in Schiedam en Rotterdam, maar ook wel hier in de buurt”, aldus Feenstra, die net als Wilke duidelijk herkenbaar is aan de opvallende bedrijfsbussen. “Die van mij heeft nog echt als ambulance gereden. Hij is helemaal gepimpt. We krijgen er veel reacties op. Goede reclame volgens mij.”

Een bootverhuurder komt toevallig dinsdagmiddag een behoorlijke partij kussens brengen. Het terrein van Wilke, maar Jan helpt ook regelmatig mee met stofferen. “Wij maken bijvoorbeeld ook overkappingen voor plezierjachten. Ik doe dan de stoffering en Jan maakt de frames. Wij doen veel in eigen huis, waardoor we niet van andere partijen afhankelijk zijn. En daardoor kunnen we snel werken”, aldus Wilke.

Zij is nu 2,5 jaar met stofferingen bezig. “En dat loopt heel goed. Wij hebben het leuk druk. Stofferingen voor pleziervaartuigen is het belangrijkste werk, maar ook stofferen we meubels. Ontzettend leuk werk om te doen. En op onze nieuwe plek hebben we de ruimte.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500