Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Autopoetsverkoper beste standwerker

Geplaatst op: 6 juli 2016

Verkoper Van der Heide uit Apeldoorn heeft het standwerkersconcours op de zomerbraderie gewonnen. Hij probeerde autopoets aan de man te brengen. Daarmee bleef hij Veldhuis uit Stadkanaal met zijn raamwissers voor. Bandenlichter Brouwer uit Velp werd derde.

Ze kregen uit handen van burgemeester Bilder een typisch Genemuider tas met daarin enkele lokale producten. Bilder vormde samen met ex-ondernemers Bea Sollie en Henk Last de jury van de wedstrijd. Een zware taak, aldus het trio. De prijzen werden uitgereikt bij Zin in de Langestraat.
Het concours was onderdeel van een zeer geslaagde zomerbraderie.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500