Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente zoekt het beste licht

Geplaatst op: 11 juli 2016

De gemeente vraagt inwoners mee te denken over de beste straatverlichting. Er hangen drie ‘proefarmaturen’ in de Roebol en de Nijverheidsstraat in Genemuiden en één in de Weteringallee in Zwartsluis. De armaturen in Zwartsluis staan op een mast van zes meter en die in Genemuiden zijn respectievelijk vier en acht meter hoog.

Zwartewaterland is momenteel bezig met een aanbesteding voor nieuwe openbare verlichting. “Uiteraard is de prijs van belang, maar er wordt ook gekeken hoe goed het armatuur licht geeft, of het armatuur gemakkelijk te onderhouden is en hoeveel garantie de gemeente kan krijgen. Dit alles samen zorgt voor een puntenscore”, meldt de gemeente op haar website.

De gemeente is benieuwd naar de mening van bewoners. Meer informatie op www.zwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500