Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente zoekt het beste licht

Geplaatst op: 11 juli 2016

De gemeente vraagt inwoners mee te denken over de beste straatverlichting. Er hangen drie ‘proefarmaturen’ in de Roebol en de Nijverheidsstraat in Genemuiden en één in de Weteringallee in Zwartsluis. De armaturen in Zwartsluis staan op een mast van zes meter en die in Genemuiden zijn respectievelijk vier en acht meter hoog.

Zwartewaterland is momenteel bezig met een aanbesteding voor nieuwe openbare verlichting. “Uiteraard is de prijs van belang, maar er wordt ook gekeken hoe goed het armatuur licht geeft, of het armatuur gemakkelijk te onderhouden is en hoeveel garantie de gemeente kan krijgen. Dit alles samen zorgt voor een puntenscore”, meldt de gemeente op haar website.

De gemeente is benieuwd naar de mening van bewoners. Meer informatie op www.zwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

4 thoughts on “Gemeente zoekt het beste licht

 1. buurt bewoner schreef:

  Van het moment van de bezuinigingen van stroom tot op heden is het gewoon hardstikke donker in de Trompstraat ,je breekt er in het donker de benen .Waarom word er in de Sportlaan wel die heldere led verlichting geplaatst en houden wij hier die schemerlampen ??Hier kan de straatverlichting wel uit of moeten wij ook veel aandringen bij de gemeente net als de mensen in de Sportlaan.??

 2. T. Breman schreef:

  Na veel aandringen zijn vorig jaar de “gloeiende Spijker” of andergenoemd de “proeme lampen” welke totaal geen licht gaven in de Sportlaan vervangen door led verlichting een hele voor uitgang, erg blij mee

 3. H. van Dalfsen, Pr. Beatrixstr.45 schreef:

  Henk zegt: Het licht op de kruising Beatrixstraat/Oosterbrugstraat zouden we als buurt graag zien, dat het daar lichter wordt, het is bij avond daar hardstikke donker

 4. Willem schreef:

  Ik vind het minder licht geven als voorheen. Buurtbewoner Roebol.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500