Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider meiden in Sluziger tenue winnen toernooi

Geplaatst op: 12 juli 2016

Kinderopvang Bij Marloes won zaterdag het jaarlijkse 7×7 Tapperij Toernooi in Meppel. In totaal deden 61 teams mee zowel heren als dames teams. Kinderopvang ‘Bij Marloes’ deed voor het eerst mee en maakte een uitstekende indruk. In de poule werden zij overtuigend 1e waarna zij in de finale tegen de Golden Oldies moesten uitkomen. In de finale werden de Oldies met 2-0 verslagen. Het team bestond uit speelsters van Sc Genemuiden vrouwen. Deborah Kisjes uit Zwartsluis was leidster van het team. Volgend jaar zullen de dames weer meedoen om de titel te verdedigen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500