Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meiresonne wint damtoernooi bij De Pompe

Geplaatst op: 13 juli 2016

Erwin Meiresonne heeft dinsdagavond het toernooi van O&O bij De Pompe gewonnen. Hij won aan de Kamperzeedijk bij de clubdammers voor Egbert Sluiter en Piet Visscher. Bas van Olst bleef net buiten de prijzen. Bij de zogenoemde huisdammers was Johan van Dieren de sterkste voor Willem van Olst en Arend Jan van Dijk.

Aan het toernooi deden 32 dammers mee. Er werd gespeeld in poules van vier, waarvan de eerste twee doorgingen naar de volgende ronde. Daarna werd er verder gespeeld volgens afvalsysteem, waardoor steeds de winnaar doorging naar de volgende ronde. Uiteindelijk bleven er in beide groepen vier spelers over die streden om de prijzen.
In beide groepen waren drie mooie prijzen beschikbaar gesteld door de heren Rietman en van Dieren.

Tevens werd een verloting gehouden voor de nieuwe bus van het Blokhuis. Deze bracht het netto bedrag op van €325 en een sympathieke gift van €100 waardoor het mooie bedrag van €425 kan worden bijgeschreven op de rekening.
Waarom een nieuwe bus. Vervoer naar de dokter, tandarts, therapie, catechisatie en kerkbezoek. De huidige bus is dringend aan vervanging toe.
Wilt u de bewoners helpen sparen voor de nieuwe bus? Zij zullen u dankbaar zijn.
U kunt uw gift overmaken naar NL32RABO0134765265

Met vriendelijke groet,

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500