Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inbrekers aangehouden

Geplaatst op: 16 juli 2016

In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 juli ontving de politie een melding van een verdachte situatie aan de Oeverlandendwarsweg in Staphorst. Twee jagers hadden een onbeheerde auto aangetroffen waarna er vervolgens twee mannen aan kwamen lopen die aangaven dat het hun auto betrof. De jagers vertrouwden het niet en belden de politie. De politie trof in de auto inbrekersgereedschap aan. In de berm en in een weiland naast de Oeverlandendwarsweg werden een breekijzer en tuingereedschappen aangetroffen. Bij een schuur werden sporen van inbraak aangetroffen. Hierop werden beide mannen, een 55-jarige man uit Amersfoort en een 40-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats, aangehouden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500