Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roeland wint in De Wolden

Geplaatst op: 17 juli 2016

Afgelopen weekend werd er in Veeningen het evenement CH de Wolden georganiseerd. Béanke Roeland was erg succesvol op dit grote evenement en won de eerste prijs.

Béanke Roeland reisde met twee paarden af naar Veeningen. In de klasse B nam zij het met Fabian op tegen 51 andere combinaties. Béanke Roeland en Fabian reden een keurige en foutloze ronde en kregen van de jury een erg mooie score van 83,5 stijlpunt. Met dit resultaat nam zij de leiding over en won de eerste prijs. Béanke Roeland kwam met El Ninjo aan start in dezelfde klasse. Zij sprongen een nette ronde en wonnen de twaalfde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500