Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hilleen Mode vertrekt uit Genemuiden

Geplaatst op: 18 juli 2016

Hilleen Mode in Genemuiden sluit binnenkort de deuren. Eigenaresse Hilly wil zich helemaal richten op de verbouwde winkel in Staphorst. Die is straks een keer zo groot als nu. “Op 1 september as. heropenen wij onze vernieuwde winkel met daarin een geheel nieuwe herenafdeling. Wij zijn nu druk aan het verbouwen in ons nieuwe hoekpand, onder andere worden de tussenmuren eruit gebroken waardoor we straks een ruime moderne winkel hebben. Deze kans pak ik met beide handen aan”, aldus Hilly Kuijers

“Als ik ergens voor ga, ga ik er voor de volle 100% voor en ik vind het belangrijk om mijn gezicht te laten zien op de winkelvloer. Met meerdere filialen was ik meer bezig als manager terwijl mijn passie ligt bij het adviseren van de klant.Voor mijzelf heb ik de keuze gemaakt om daarom in Genemuiden te stoppen. Een mooi gegeven is dat veel klanten uit Genemuiden en omstreken ook al naar de winkel in Staphorst kwamen shoppen. Omdat we daar een veel ruimer aanbod van merken hebben en straks kunnen de mannen ook geheel aangekleed worden.

De meiden van Hilleen Mode bedanken onze klanten en nodigen jullie uit op 1 september in onze compleet vernieuwde Dames én Herenmodezaak.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500