Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Petitie voor ‘behoud Veerhuis’

Geplaatst op: 27 juli 2016

Peter Kluin en zijn vriendin Sabine zijn een petitie gestart voor ‘het behoud van het Veerhuis’. Zij hoorden onlangs van de gemeente dat ze geen kandidaat zijn voor koop van het pand bij de pont. Zelf hadden ze plannen voor horeca. Nu is het veerhuis volgens hen bestemd voor bewoning en zou het tegen de vlakte gaan. De digitale petitie is hier te vinden:

http://www.petitie24.nl/petitie/657/behoud-van-het-veerhuis-tbv-horeca

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Petitie voor ‘behoud Veerhuis’

 1. Klaas schreef:

  Volgens mij gaat het daar niet over Bredeveld, Peter en Sabine waren druk om de financiering rond te krijgen, en kregen volgens de ambtenaar in dienst in iedergeval alle tijd om tijdens zijn vakantie de financiering af te ronden! In deze vakantie is dat gelukt, maar de gemeente verkoopt het doodleuk aan een derde, terwijl Sabine en Peter dit helemaal niet gemeld wordt. Als je alles goed leest stinkt dit! Daarnaast zou het voor Genemuiden goed zijn dat er weer horeca zich hier vestigd., goed voor de middenstand en ondernemend Genemuiden. Ik zeg steun deze petitie!

 2. Bredeveld schreef:

  Helemaal eens Anouk

  Petitie behoud van het veerhuis ? Uiteindelijk gaat het toch er om dat deze mensen daar willen gaan wonen en geld willen verdienen ? Daar hebben zij zich op verkeken. Banken zagen er geen toekomst in. Nu wordt het gegooid op ‘behoud van het veerhuis’. Tuurlijk het is jammer dat (mogelijk) het Veerhuis plat gaat. Maar een petitie slaat nergens op. Beetje simpel en ongeloofwaardig.

 3. anouk schreef:

  Prima initiatief, maar wie zegt dat het wordt afgebroken? Heb begrepen dat er niks concreets is. Er is nergens een vergunning voor afgegeven.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500