Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Plannen voor kerstevenement op Havenplein

Geplaatst op: 27 juli 2016

Een enthousiaste groep Genemuidenaren wil een kerstevenement op het Havenplein organiseren. Mogelijke onderdelen zijn een ijsbaan, zangkoren, een Charles Dickens sfeer en activiteiten voor kinderen. Vandaag (woensdag) kregen veel Genemuidenaren een mail waarin ze om medewerking worden gevraagd. Op 1 september is er een grote brainstormavond over het evenement.

De organisatoren zouden graag zien dat het Havenplein een ontmoetingsplek voor iedereen wordt. “Waar alle groepen mensen tezamen komen in wederzijds respect. Komt Allen Tezamen is daarom het thema. Niet commercieel, maar vol gevoel voor elkaar om de ware kerstgedachte uit te stralen”, aldus de organisatie.

Ook het herdenken van dierbaren, sociale acties en een afsluitend Ere zij God zijn ideeën die spelen. Voor de organisatie zijn natuurlijk enthousiaste vrijwilligers nodig. Vandaar ook de aftrapavond op 1 september. Na de zomervakantie volgt een tweede mail met meer informatie over deze avond. Wie de mail van de organisatie niet heeft ontvangen, kan een mail sturen naar sigridbeens@hotmail.com.

De andere personen in de organisatie zijn Egbert Brouwer, Gerrien Booi, Bertine van der Kolk, Josita van de Wetering, André Naberman en Sigrid Beens.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500