Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Keukencentrum De Vries binnenkort open aan de Kamperzeedijk

Geplaatst op: 30 juli 2016

Aan de Kamperzeedijk in Genemuiden opent Keukencentrum de Vries binnenkort haar deuren. De locatie is het pand waar veel mensen in het verleden hun keuken hebben gekocht. In de nieuwe keukenshowroom worden degelijke Duitse keukens aangeboden. Eigenaar van het keukencentrum is Lamco de Vries, ook wel bekend van het succesvolle badkamerconcept Sani4all.

De dagelijkse leiding is in handen van Albert van Asselt. Met zijn ervaring en creativiteit zal hij iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een keuken. Door eerlijk advies en met behulp van een professioneel 3D ontwerp zal hij, samen met klanten, droomkeukens tot stand laten komen. Hij is niet alleen de man die de verkoop doet, maar is in het gehele traject – ook na de montage – het vaste aanspreekpunt.

Uitgebreid assortiment

Het nieuwe keukencentrum in Genemuiden heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarnaast wordt er gekozen voor betrouwbare inbouwapparatuur. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de showroom te bekijken.

Alles onder één dak

Door het uitgebreide assortiment hebben klanten bij Keukencentrum de Vries alles onder één dak. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen. Ook de montage neemt Keukencentrum de Vries volledig voor haar rekening.  Dit omvat de volledige keukenmontage, van het verleggen van leidingen, het stukadoren tot aan het gebruiksklaar opleveren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500