Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groeten uit het Zion National Park

Geplaatst op: 4 augustus 2016

Berjan Hulleman en Harwin van Lente zijn momenteel op vakantie in Amerika en sturen vandaar uit hun inzending voor de vakantiefotowedstrijd van Genemuiden Actueel. “Wij zijn begonnen in Washington en via New York doorgereisd naar de oostkant van Amerika. Uiteraard wordt ook hier Genemuiden Actueel trouw gelezen. In het kader van de vakantie prijsvraag hebben we een foto gemaakt op een locatie waar wij Genemuiden Actueel raadplegen. De foto is gemaakt op het hoogste punt (454mtr.) van de Angels Landing Trail in het Zion National Park.”

“De trail begint met een redelijk gemakkelijke wandeling van 3.200mtr., daarna volgt er 800mtr. aan steile rotswanden waar we ons met behulp van kettingen en enige klimvaardigheden naar boven moesten werken. Enfin, het is gelukt”, aldus het tweetal.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Groeten uit het Zion National Park

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500