Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aangenaam zomers weekeinde (door John Poot)

Geplaatst op: 5 augustus 2016

Dit weekend is het aangenaam en zomers. Vanaf dinsdag wordt het beeld echter totaal anders. Door instroom van polaire lucht uit het noorden zullen er regelmatig buien zijn en de temperatuur heeft moeite om boven de 20 graden te komen.

Vanavond zijn er brede opklaringen en schijnt de zon nog lang, alleen in de loop van de nacht komt er weer bewolking opzetten en kunnen er wat druppels uitvallen.

Zaterdag is er in de ochtend nog wat laag hangende bewolking, maar die zal spoedig verdwijnen en dan zal de zon volop te zien zijn. temperatuur zal in de middag stijgen naar een graad of 22. De wind is westelijk en matige kracht 3 tot 4.

Zondag wordt de mooiste dag van het weekend, de zon schijnt volop. Wel drijven er wat wolkenvelden over maar verder blijft het droog. De temperatuur gaat richting de 25 graden. De wind waait het zuidwesten en is matig kracht 4.

Een noordwestelijke stroming gaat begin van de week roet in het eten gooien qua zomers weer. Door deze stroming worden wolken aangevoerd die soms ook voor flink wat neerslag kunnen zorgen. De temperatuur zal dan zeker niet boven de 20 graden stijgen en er staat een stevig wind, kracht 5 tot 6.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500