Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vakantie in eigen regio

Geplaatst op: 6 augustus 2016

Niet iedereen gaat op vakantie. En dus geeft Genemuiden Actueel ook dit jaar af en toe weer tips voor uitjes in de regio. En die zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor mensen die alweer in huis zijn en nog dagjes op pad willen. Dit keer de Wellerwaard in Emmeloord.

Bij de voormalige vuilnisbelt is de laatste jaren een aantrekkelijk verblijfsgebied ontstaan. Wandelen over een flinke heuvel is mogelijk, liefhebbers kunnen vissen, golfers vinden een afwisselende baan en ook zonaanbidders en gezinnen met jonge kinderen kunnen prima terecht op de Wellerwaard.

Naast de golfbaan is sinds enkele jaren een mooie recreatievijver aangelegd. Met een leuk strand met onder meer enkele speeltoestellen, prima toiletruimtes en bij mooi weer een heuse strandtent. Nou nog wat vaker mooi weer…

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500