Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe gemeentegids op de deurmat

Geplaatst op: 7 augustus 2016

De nieuwe gemeentegids voor Zwartewaterland is uit en wordt in week 31 en 32 huis-aan-huis bezorgd. Naast de papieren gids is er ook een digitale versie en een eBook van de gemeentegids. De gemeentegids is gemaakt door FMR Producties uit Breezand.
De gemeentegids is een handig naslagwerk met informatie over de vele verenigingen en instellingen in de gemeente Zwartewaterland. Ook is er informatie over de gemeentelijke organisatie te vinden. Naast de papieren gids is de digitale gemeentegids Zwartewaterland beschikbaar en is de gids ook als eBook te raadplegen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500