Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee keer zilver voor steppers

Geplaatst op: 7 augustus 2016

De steppers van stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk moesten naar Deventer toe voor drie wedstrijden van elk ongeveer 10 km. De wedstrijden werden gereden op de wielerbaan in sportpark Keizerslanden. Per wedstrijd werd er een klassering gemaakt. De einduitslag werd opgemaakt op basis van de drie wedstrijden.

De cadetten (leeftijd 13 t/m 15 jaar) reden een iets kortere afstand. Zij reden drie wedstrijden van elk 6,5 km. Johan Klooster wist in deze categorie tijdens alle drie de wedstrijden beslag te leggen op de tweede plek. Aan het eind van de dag kon hij tevreden naar huis gaan met de zilveren plak.

Hermien Koers reed als senior de volledige afstand. Bij de eerste twee wedstrijden wist ze in de eindsprint beslag te leggen op de tweede plek. Bij de laatste wedstrijd moest Hermien na een prachtige eindsprint genoegen nemen met de derde plek. In het eindklassement behield Hermien haar tweede plaats en mocht zij het zilver mee naar huis nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500