Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden op vakantie…

Geplaatst op: 9 augustus 2016

Dat Genemuiden op vakantie is, hoeft geen betoog. Wie op vermoedelijk alweer een druilerige dag door het centrum loopt, kan het spreekwoordelijke kanon bijna afschieten. De meerderheid van de vakantiegangers lijkt dat in eigen land te doen, blijkt uit de bezoekcijfers van Genemuiden Actueel. Of wellicht heeft degene die in het buitenland vakantie viert, even geen behoefte aan het lokale nieuws…

Van de 3500 bezoekers die onze site dinsdag had, kwamen er ongeveer 1400 uit Genemuiden en directe omgeving. Buiten Overijssel zijn vooral Noord-Holland (ruim 400) en Gelderland (300). De meeste buitenlandse bezoeken komen uit Duitsland en Frankrijk, terwijl ook enkele tientallen mensen vanuit Italië, Oostenrijk en Spanje kijken.

Ondertussen loopt de vakantiefotowedstrijd nog steeds. Wie duidelijk maakt dat hij op het vakantieadres (of gewoon thuis voor de duidelijkheid!!) naar Genemuiden Actueel kijkt, kan een foto sturen naar redactie@genemuidenactueel.nl De mooiste foto levert een etentje voor twee personen op.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500