Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Knik gaat uit de Clausstraat

Geplaatst op: 10 augustus 2016

Van 22 augustus tot en met 21 oktober wordt het asfalt in de Prins Clausstraat vervangen door betonstraatstenen. Daarnaast worden de trottoirbanden en parkeerplaatsen opnieuw aangebracht met het huidige bestratingsmateriaal. De trottoirs worden, waar de onderhoudstoestand daar aanleiding toe geeft, herstraat. Dit wordt tijdens de werkzaamheden bepaald in overleg met de toezichthouder.

Op de kruisingen met de Prins Johan Frisostraat, de Prinses Margrietstraat en Willem de Zwijgerlaan / Sportlaan wordt een verkeersplateau aangelegd (drempel). Bij de kruising met de Prinses Margrietstraat betekent dit dat de knik in de Prins Clausstraat wordt verwijderd.

De Prins Clausstraat is gedurende de werkzaamheden volledig afgesloten (per fase). De woningen blijven voor voetgangers bereikbaar. Aannemer Klink-Nijland uit Raalte voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Zwartewaterland.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Knik gaat uit de Clausstraat

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500