Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Motortoertocht Euifeest

Geplaatst op: 11 augustus 2016

MTC Hasselt organiseert op dinsdagavond 23 augustus 2016 – tijdens ’t Euifeest – een motortoertocht. Een sportieve aanvulling op de jaarlijkse feestweek waarvoor alle motorrijders, ook niet-leden, uit Hasselt en omgeving van harte worden uitgenodigd.

De toertocht begint om 18:30 uur bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan. Er ligt voor alle deelnemers een mooie route, zowel op papier als op gps, van ongeveer 100 kilometer klaar. Vooraf aanmelden kan vanaf 18:00 uur bij het clubgebouw. De koffie staat klaar en meerijden kost 1 euro per persoon.

Bij terugkomst is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten en de leden van de vereniging te ontmoeten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500