Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Paulusma bezoekt corsovoorbereiding

Geplaatst op: 16 augustus 2016

Piet Paulusma moet de tel zo langzamerhand kwijt zijn: voor het zoveelste jaar op rij was hij dinsdagavond bij een corsogroep in Sint Jansklooster. Dit keer nam hij zijn dagelijkse weerpraatje voor SBS6 op bij Kluitenberg aan de Barsbeek.

Het zijn niet de enige televisiecamera’s die deze week in Sint Jansklooster zijn. Een cameraploeg van Max gaat donderdag bij alle twaalf corsogroepen opnames maken. En uiteraard is Max vrijdag ook aanwezig bij het corso. Donderdagavond gaat TV Oost op bezoek bij Deurgoan, Symboliek en Kluitenberg. De regionale zender is vrijdag ook aanwezig met een live-uitzending vanuit Sint Jansklooster.

Vrijdag 19 augustus zal TV Oost vanaf 17.25 uur de hele avond en zelfs de nacht de registratie uitzenden. Op zaterdag 27 augustus om 16.05 uur is de uitzending van Omroep Max op NPO 2.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500