Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomerfeestweek sluit vakantie af

Geplaatst op: 16 augustus 2016

Volgende week is het weer zo ver: de zomerfeestweek georganiseerd door het jongerenwerk van Welzijn MensenWerk! Dit jaar staat het boegsprietlopen en het spijkerbroekhangen weer op het programma. Dit is op woensdag 24 augustus vanaf 19.00 uur aan het Havenplein. De leeftijdscategorieën zijn t/m 11 jaar, t/m 17 jaar en 18+. Uiteraard moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma. Je kunt je opgeven vanaf 18.45 uur bij jongerenwerkers Joop Bakker of Myrthe Lugtmeier. Er word ook dit jaar weer samengewerkt met de vijf gebroeders.
Op donderdag 25 augustus is er de kindervlooienmarkt van 13.00 tot 17.00. De opgave is bij het oude gemeente huis, de kosten zijn 3 euro, als je het weer netjes achterlaat krijg je 2 euro terug en 1 euro gaat naar het goede doel!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500