Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Viswedstrijd als afsluiter vakantie

Geplaatst op: 21 augustus 2016

Komende vrijdag 26 augustus is er een vakantieviswedstrijd in de Bermsloot van 19.00 uur tot  20.00 uur. De loting begint om 18.30 uur. De prijzen worden uitgereikt bij de kantine van de ijsbaan. Aan deze viswedstrijd mogen alle kinderen uit Genemuiden meedoen van 6  t/m 14 jaar, ook al ben je geen lid van de visvereniging.

Opgeven kan je bij Dierenspeciaalzaak Heutink of via de mail hsvhetzwartewater@gmail.com. Je deelname is gratis en voor iedereen is er een leuk prijsje te winnen. En het vissertje die de grootste vis vangt, wint een mooie werphengel. Als je mee wil doen, aanmelden kan tot vrijdag 26aug tot  12.00 uur .

Ook kan je meedoen als je geen vishengel hebt, wij geven je er dan een in bruikleen. Dit bij aanmelden even vermelden dat je geen hengel hebt. Ook niet vergeten een plastic emmertje mee te nemen .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500