Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljartvereniging blijft maar groeien

Geplaatst op: 22 augustus 2016

Het enthousiasme voor de biljartsport in Genemuiden blijft maar toenemen. In de afgelopen maanden steeg het ledenaantal van biljartvereniging HZW naar maar liefst 63 biljarters! ”De belangstelling en het enthousiasme voor onze vereniging is boven verwachting en ongekend. Maar wij hebben dan ook in de afgelopen jaren niet stil gezeten. Voor dit behaalde resultaat is flink aan de weg getimmerd. Achterover leunen kan en bestaat niet bij HZW”, zegt secretaris Piet Driessen.

“Zo hebben wij nu met dank aan sponsors en inzet van een aantal vrijwilligers in de afgelopen maanden het clubgebouw grondig onder handen kunnen nemen. Met een veranderde indeling en opstelling van de biljarts en met het gelegde nieuwe tapijt heeft onze biljartaccommodatie een sfeervolle en gezellige uitstraling gekregen. Ook hebben we nu een zesde biljart erbij en zijn de vijf andere biljarts van nieuwe lakens voorzien. We zijn helemaal klaar voor de toekomst.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500