Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meente zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 23 augustus 2016

Met ingang van 1 oktober a.s. gaat De Meente in de verpleeghuiswoningen werken met vrijwilligers die assisteren bij het ontbijt en bij de warme maaltijd. In het verpleeghuis wonen ca. 6 bewoners per woning, die gezamenlijk de dag doorbrengen. “Voor de ochtenden zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de huiskamers gezellig bij de bewoners aan de tafel, het ontbijt willen verzorgen en waar nodig, de bewoners ondersteunen”, legt Dorothee Roeten uit.

De tijden zijn van 08.30-10.30 uur. “Voor de middag/ avonden zijn we op zoek naar vrijwilligers die samen met de bewoners de warme maaltijd willen bereiden. Hierbij denken we aan het samen de aardappels schillen, groente schoonmaken, het eten koken maar ook gezamenlijk eten en het afruimen tot slot. De tijden hiervan zijn 17.00-18.30 uur. Belangrijk hierbij is geduld en respect voor de doelgroep (dementerende ouderen) Ook is kookervaring  van belang!”

Hebt u interesse, of heeft u nog vragen neem dan gerust contact op, via telefoonnummer 038-3852710 of mail naar d.roeten@ijsselheem.nl. Zij is aanwezig op dinsdag en vrijdagmorgen. Op woensdag 28 september a.s. wordt  een voorlichtingsavond hierover georganiseerd. Deze avond in de Stadskamp van de Meente en begint om 19.30 uur.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500